Beypınar Ortaokulu

WEB https://beypinarortaok.meb.k12.tr
Adres : Beypınar Köyü Gürün /SİVAS
VİZYON : Beypınar Ortaokulu olarak; okul paydaşlarımızın güç birliği ile, okulumuzu ilçemizdeki okullar arasında sosyal kültürel ve eğitsel etkinliklerle adından söz ettiren kurumlardan biri yapmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Atatürkçü Düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş demokratik ve lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, bilgili, yeteneklerinin farkında olan kendine güvenen ve 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ilçemizde eğitim olimpiyatların kapsamında düzenlenen ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışmasında okulumuz ikinci olmuştur. 2015 TEOG SINAVINDA 1 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSESİ 2 ÖĞRENCİMİZ İSE SAĞLIK MTL YERLEŞMİŞTİR. 2019-2020 döneminde bir öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir.

Saatler : 08:30 - 15:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : Göbekören Köyü´nden taşımalı servis gelmektedir, köyün içerisindeki çocuklar yürüyerek geliş gidiş yapmaktadır.
Ulaşım : KIŞ ŞARTLARININ ZOR GEÇMESİNDEN ÖTÜRÜ ULAŞIM ZORDUR AMA ÖĞRETMENLERİN YARISI İLÇEDEN GELİŞ GİDİŞ YAPMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : SİVAS İLİNE 175 KM , GÜRÜN´E 45 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : MASA TENİSİ, FUTBOL, BADMİNTON